az anyagról

Az 5g ellen védő ruházati TERMÉKEKNÉL HASZNÁLT SZÖVETEKRŐL

Az ezüst szövet ezüstszálból készül. Puha, rugalmas és kényelmes viselet. Általában sugárzásvédő ruhák, aktív viselet vagy otthoni textíliák készítésére használják. Köztes rétegként építjük be a sapkáinkba és néhány termékünk (fehérnemű vagy ruházat) teljes egészében ezüst és pamut szálak keverékéből készül.

Miért pont ezüst?

Az ezüstnek számos olyan tulajdonsága van, amelyeket már régóta használnak. Erős antimikrobiális tulajdonsággal bír, amely segít meglőzni a megfázást és elősegíti a sebgyógyulást. Szintén jótékony hatással van a vérkeringésre és a belső hőszabályozásra. Megfelelő módon alkalmazva védelmet nyújt az olyan készülékek, mint például a mobiltelefonok vagy a wifi routerek által kibocsátott elektromágneses sugárzás (EMF) ellen, amelyek az utóbbi években egyre növekvő aggodalomra adnak okot.

Az ezüst gátolja a baktériumok szaporodását, miközben antimikrobiális, szagmentes és egészségmegőrző hatású. 

Sugárzásvédő hatás

A pozitív töltésű ezüstionok olyan vezetőképes mezőt hoznak létre, amely visszaveri a testről az elektromágneses sugárzást, ugyanúgy, mint a tükör a fényt. Ez a mező stimulálja a test meglévő vezetőképességét, javítja a vérkeringést, a belső hőszabályozást és az általános gyógyulást.

Antisztatikus hatás

Magas vezetőképessége és antisztatikus tulajdonságánál fogva kiküszöböli a surlódás által generált statikus elektromosságot.

Antiodor és antimikrobiális hatás

Az ezüst egy természetes antimikrobiális anyag. Ez azt jelenti, hogy a mikróbák (baktériumok) nem képesek életben maradni az ezüst ionok jelenlétében. Az ezüstmolekulák felületéből felszabadult ezüst-ionok ártalmatlanok az emberek számára, ellenben veszélyesek a mikrobák számára.

A szövet teljesítménye:

Árnyékolási teljesítmény: 10MHz ~ 6GHz 40 ~ 80 dB
Felületi ellenállás: <10 Ω / inch
Árnyékolás hatékonysága: Blokkolja az elektromágneses frekvencia 99% -át.

a babatermékeknél használt szövetekről

Termékeinkben csak a legmagasabb minőségű árnyékoló szöveteket használjuk, amelyeket szigorúan teszteltek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy biztonságosak a csecsemők számára és a lehető leghatékonyabban blokkolják az 5G és az EMF-sugárzást. Az összes felhasznált anyag organikus vagy Oeko-tex tanúsítvánnyal is rendelkezik az extra kényelem érdekében.

Babatermékek

Babasapkáink és takaróink külső rétege fenntartható szerves pamutból készül, tehát garantáltan puha, gyengéd és természetesen hipoallergén. A béléshez ezüst szövetet használunk, amely egy OEKO-tex pamut, ezüst / réz szállal van átszőve és blokkolja akár 99,98%-át az elektromágneses sugárzásnak. A szövet hatékonyságáról szóló teljes bevizsgálási jegyzőkönyvet ITT tekintheti meg.

Természetesen a takaró kapucnija is árnyékoló szövettel készült, hogy megvédje a kisbabák fejét is. Ez különösen fontos, mivel a gyermekek érzékenyebbek az elektroszmogra.

Természetes védelem

Takaróink és sapkáink könnyűek, ellenállnak a gyűrődésnek és moshatóak. 

Anyagunkban az árnyékoló réteg szinte 100% -os védelmet nyújt az általános elektromágneses sugárzás (például a mobiltelefonok és a vezeték nélküli eszközök által kibocsátott) ellen. A szövet magas ezüsttartalma azt is jelenti, hogy természetesen antibakteriális.

oeko-tex tanusított pamut