GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

1. Valóban blokkolják az 5G sugárzást ezek a termékek?

Igen, blokkolja!
Az 5G, avagy ötödik generációs mobil hálózat több alacsony és magas frekvencián is működik, például 700 MHz vagy 3500 MHz. Leginkább a 700 MHz-es frekvencián működik, amelyet a múltban a földfelszíni televízió használt és nagy távolságra bocsátott ki, nagyon alacsony intenzitással. Most a közvetlen közelünkbe érkezik és ez erősen megsokszorozza annak intenzitását. A 700 MHz-es frekvencia könnyedén behatol az épületekbe, valamint ez a legjobb az összes aktív mobilhálózati frekvencia közül, ezért került ez a frekvenciatartomány kiosztásra az 5G hálózat kiépítésére.
Az 5G kiépítésének második fázisa sokkal magasabb frekvenciákat fog használni, 20 000 – 30 000 MHz-et és ez 2025 körül várható. Az árnyékoló szöveteket úgy terveztük, hogy ellenálljanak ezeknek a szuper magas frekvenciáknak is, de hivatalosan még nem teszteltük.
Alapvetően az árnyékoló szövet tesztelésének nagy részét 6 GHz-ig végezzük, mivel a mindennapi életben a legmagasabb ismert frekvencia a WiFi 5,8 GHz. 
Árnyékoló ezüstszövetünk blokkolja a 10 MHz-től 6GHz-ig (és azon túl) lévő frekvenciákat, amelyek a fent említett 700 MHz-t is tartalmazzák. Ezért termékeink hatékonyan nyújtanak védelmet az 5G-vel szemben.

2. Miért drágábbak az elektoszmog elleni sapkák mint az átlagos sapkák?

Mert a sapkák belseje egy speciális árnyékoló ezüst szövettel vannak bélelve.
Minden jelbiztos sapka egy külső és egy belső rétegből áll. A belső réteg mindig a speciális árnyékoló szövet, amely tiszta ezüstből készül és biztosítja a legnagyobb védelmet. Egyéb előnyökkel is rendelkezik, mint például antibakteriális, antimikrobiális, antiodor/szagmentes és antisztatikus hatású. Vannak olcsóbb anyagok is erre a célra, ám ezek nem tartósak, nem rendelkeznek kiegészítő tulajdonságokkal, vagy allergiát okozhatnak, mint például az acél.

3. Hogy lehetséges hogy a sapkába teszem a telefonom és továbbra is csörög?

A jelnek erősebbnek kell lennie, mint amit a sapka képes teljes mértékben leárnyékolni.
Az elektroszmog elleni sapka nem varázslat. Ez egyszerű fizika. A speciális árnyékoló szövet csak az elektromágneses sugárzás adott spektrumát képes árnyékolni. Az árnyékolás hatása általában ≈80db. Ha a jel meghaladja ezt az értéket, ami normális, akkor a mobiltelefon, amit a sapkába tett, csörögni fog. De a fogadott jel szinte nullára csökken. Ugyanez vonatkozik minden vízálló, szélálló, golyóálló vagy más anyagokra. Egy széldzseki sem fog helytállni egy hurrikán belesejében vagy egy esőkabát a víz alatt. Ellenben még mindig nagyobb védelmet biztosít a viselőjének, mint aki nem viseli.

4. Van bizonyíték arra hogy az elektromágneses sugárzás káros az emberi szervezetre?

Mi nem állítjuk hogy ez bizonyított tény és félni kell tőle. Az igazság az, hogy jelenleg még nem bizonyítottak a káros hatásai de sok tudós foglalkozik a témával és kutatásokat végeznek. Gondoljon csak az azbeszt káros hatásáról szóló évtizedes vitákra! Ezért úgy gondoljuk, hogy addig is érdemes védekezni ellene.

5. Valóban működik a elektroszmog elleni ruházat?

Igen, a belsejében lévő speciális ezüst árnyékoló szövetnek köszönhetően működik. Szabványos árnyékolási hatékonysága 40dB-80dB 10 MHz-től 6 GHz-ig. Az ezüst szövet antibakteriális, antimikrobiális, antiodor és antisztatikus. Az árnyékoló szövetet tesztelték és blokkolja a nagy és alacsony frekvenciájú elektromágneses sugárzást. Egy adott termékkel csak a viselésének helyén tudja megvédni magát az elektromágneses sugárzástól.

Olvasson további híreket a témával kapcsolatban

A hosszú élet titka: 3 + 1 tipp

A hosszú élet titka, amire évszázadok óta keresi az emberiség a választ. Mindenki másra esküszik, [...]

Elektroszmog elleni védelem ezüstszövettel

Miért fontos az elektroszmog elleni védelem? Elektroszmognak hívjuk azokat az emberi szervezetet érő terheléseket, melyeket [...]

Hogyan csökkentsük az elektromágneses sugárzásnak való kitettséget?

Jelenleg az internetes technológiákat több, mint négy milliárdan használják különböző célokra. A mai modern világunkban [...]

AZ 5G KÁROS HATÁSAI ELŐL SENKI SEM MENEKÜLHET?

Másodpercek alatt lehet majd letölteni egész estés filmeket az 5. generációs (röviden 5G) mobilszolgáltatások bevezetésével. [...]