Az elektroszmog hatása ellen

antenna

Tudja, hogy tízperces telefonbeszélgetés után 100 percre lenne szüksége testünknek, hogy regenerálódjon a készülék okozta terheléstől? Tudja, hogy a ma embere körül van véve olyan technikai berendezésekkel, amelyekben villamos energiaforrással működő egység van? Tudja, hogy ott, ahol elektromosság van, ott elektroszmog is van?

 
ĺme néhány berendezés, amely elektromágneses erőteret hoz létre, s elektroszmogot bocsát ki: rádió, televízió, villamos háztartási készülékek és a mikrohullámú sütő, telefon, fénymásoló-, számítógép, asztali fénycsöves vagy halogénlámpás világítótestek, TV antennák és erősítők, villamos járművek és vezetékeik; mobiltelefon, nagyfeszültségű távvezetékek, stb. Úgy hatnak szervezetünkre, mint a dohányzás vagy az ultraibolya-sugárzás. A sugárzás hatására fokozódhat szervezetünkben a szabadgyökök termelődése, így megnövekedhet számos betegség kialakulási kockázata. Csökkenhet a munkabírásunk, megnőhet a reakcióidőnk, kedélyállapotunk hullámzóvá válhat, gyengülhet idegrendszerünk, szív- és érrendszerünk. Először a vese és a máj szenvedhet kárt. Csökkenhet immunrendszerünk ereje, megemelkedhet koleszterinszintünk, zavar mutatkozhat a szaporító szervek működésében, felgyorsulhat az öregedés folyamata.

Az elektroszmog bizonyított hatásai:

Az emberi agy több millió magnetit kristálya több mint egymilliószor erősebben reagál a külső mágneses mezőre, mint bármely más biológiai anyag.

Az elektromágneses terhelések megváltoztatják a sejtek információcseréjét és ez által hatnak az emberi szervezetre. Az első figyelmeztető jel az alvászavar.

Az USA-ban, egy 2000 leukémiás betegen végzett tesztsorozat alkalmával kimutatták, hogy a vizsgált betegek 91 %-a elektroszmoggal terhelt környezetben élt, aludt vagy dolgozott.

A Texasi Egyetemen emberi tumor sejteket erős áramforrás közelébe helyeztek és a sejtburjánzás megnégyszereződött!

A hirtelen csecsemőhalál okainak vizsgálatakor is kimutatható volt a külső elektromágneses mező zavaró hatása. Az egyik vasút melletti lakásban, egy család több csecsemője halt meg így.

A gyengébb immunrendszerrel rendelkező egyének, a magzatok és a csecsemők, a terhes nők és az allergiás betegségben szenvedők érzékenyebbek az elektromágneses mező hatásaira.

Kutatók kimutatták, hogy a környezetszennyezés, a gyakori stresszhelyzetek, a túlterhelések valamint az emberi testet érő földsugárzás ingerzónái legyengítik az immunrendszert és így az 50 Hz-es villamos mező hatása már gyenge térerősség esetén is károsíthatja a szervezetet. Fejfájás, migrén, alvászavar, idegesség, koncentráció-képtelenség, agresszivitás, szellemi blokk, fülzúgás, hallászavar, depresszió összefüggésbe hozhatók az elektroszmogos és földsugárzás terheléssel.

Az elektroszmog alvás alatt külső ritmizáló jelként hat az élő szervezetre, az agyműködést, a légzést, a szívritmust és a vérkeringést befolyásolhatja, a vér fizikai összetételét megváltoztathatja, a sejtek információcseréjét és ezáltal magát az osztódási folyamatot is megzavarhatja. Az elektroszmog által érintett területen tilos aludni, vagy huzamosan ott tartózkodni, ha a térerő meghalad egy bizonyos értéket. Fontos, hogy legalább az alvás helyén még viszonylag kisebb intenzitású elektromágneses sugárzás esetén se kerüljön az ember feje ilyen zónába! A megoldást tértechnológiai árnyékoló, levédő jelentheti. Az elektroszmogról általánosságban elmondható, hogy az a határérték, amely még nem befolyásolja az élő szervezetet, 0–1 mG (milli-Gauss) közé esik. (k-ki-pr)

Forrás: https://ujszo.com/egeszseg/az-elektroszmog-hatasa-ellen

további cikkek